(0)
Hledání

El Salvador El Manzano Pacas Natural

Novinka!



Emilio Lopez, původně sládek, propadl kávě v roce 2001, když začal farmařit, zpracovávat a pražit svá vlastní zrna s cílem najít nový globální trh s kávou. Postavil svou první mycí stanici ve Finca Ayutepeque a začal zpracovávat kávová zrna přímo v místě jejich produkce. V roce 2005 rozšířil své provozy o další rodinnou farmu, Finca El Manzano. Ta byla vybudována, aby pokračovala v rodinném dědictví zpracovávání kávy a současně přinášela inovace díky novému modernímu zařízení. Dnes vlastní jedno z nejlepších výrobních zařízení ve Střední Americe a dokáže zpracovávat kávy několika způsoby s jediným cílem, kterým je dokonalost.

Díky tomu, že řídí celý proces výroby kávy na farmě až po její export, můžeme sledovat cestu každého kávového zrna z místa, kde vyrostlo. Každý aspekt je důležitý. Třesně v trsech dozrávají po sedmi až devíti měsících po odkvětu na větvích kávových rostlin. Třešně jsou poté ručně sesbírány podle jejich zralosti. Během sklizně, která v El Salvadoru trvá od října do března a souvisí s dobou květu rostlin, jsou plody z každé rostliny jsou sbírány třikrát až pětkrát.

Dostupnost: Skladem

295  Kč

* Povinná pole

On Stock
<
>

Chuťový profil

Tato unikátní přírodně zpracovaná odrůda Pacas z farmy El Manzano má chuť červeného ovoce, čokolády a mandlového likéru se středním sametovým tělem.

Detaily

  • Pacas
    Bourbon

    Odrůda

  • Přírodní
    Natural

    Zpracování

  • Emilio Lopez
    Emilio Lopez

    Farmář

Popis

  • El Salvador
  • Ilamatepec
  • El Manzano
  • Santa Anna
  • Emilio Lopez
  • Pacas
  • Sopečná
  • 1500 m n. m.
  • Natural
  • Únor 2018
  • Medium / Light

Mapa