DORUČENÍ NA ADRESU JIŽ OD 55 KČ

Léto se blíží mílovými kroky! Zpříjemněte si čekání na slunné dny s bylinkovými čaji, které obsahují směsi bylin, květů, koření nebo sušeného ovoce. Přehnali jste to s večeří a bolí vás žaludek? Stresuje vás náročné pracovní období a nemůžete v noci usnout? Různé bylinkové směsi byly vytvořeny za různými účely, jako je dodání energie, relaxace, uklidnění před usnutím nebo zmírnění bolesti.

Čaje pro klidné snění

Dle statistik bychom měli spát sedm a více hodin spánku, abychom měli dostatek energie na zvládnutí celého náročného dne. To se ale lehce řekne a hůř udělá. Pokud máte problémy s usnutím a místo klidného spánku nemůžete usnout, nebo se pořád budíte, nejste v tom sami. Kvalitní spánek nejen ovlivňuje naše zdraví, ale také naši náladu nebo pracovní nasazení. Přečtěte si, které bylinky vám pomohou k hlubokému spánku bez počítání oveček.

Heřmánek

Již po tisíciletí se obracíme na tuto bylinku pro uklidnění před spaním. Její historie sahá až do starého Egypta nebo antického Řecka. Mezi jeho známé vlastnosti patří snižování úzkosti a navození relaxace i klidného spánku. Heřmánek také posiluje náš imunitní systém díky vysokému obsahu antioxidantů.

Yellow and Blue

Tato směs je kombinací heřmánku a levandule, která je známá pro své relaxační účinky. Levandule také obsahuje antioxidanty, které nás chrání před vnějšími vlivy a zvyšuje hladinu hormonu, který je zodpovědný za lepší noční odpočinek.

Květinové čaje

Samozřejmě nemůžeme opomenout naše květinové čaje, které přirozeně neobsahují kofein. Podívejte se na naše čaje různých barev a vůní, které jsou na jaro jako dělané.

Indigo Punch

Květ motýlího hrášku, který je charakteristický svou jasně fialovou barvou doplňuje jemná chuť jablek, šípků, citrónu, citrónové trávy, malin a medu. Vyzkoušet můžete i motýlí hrášek ve verzi ledového čaje.

Francouzská levandule

Na léto si sice ještě musíme chvilku počkat, ale pokud si chcete připadat jako uprostřed Francouzské Riviéry už teď, máme pro vás řešení. Francouzská super modrá levandule totiž pochází z této oblasti a má sytě modrý odstín, intenzivní květinovou chuť a podmanivou vůni.

Čaje na podrážděný žaludek

Příště až vás bude trápit podrážděný žaludek pro těžkém jídle, zkuste si uvařit bylinkový čaj. Lidé se obrací na bylinkové čaje při žaludečních potížích již po staletí. Nejen že nám pomůže s nadýmáním, také napomáhá trávení a má uklidňující účinky. Na které čaje bychom se měli zaměřit?

Máta peprná

Máta peprná se pro své vlastnosti na zklidnění žaludku používá dlouhá léta. Také zlepšuje trávení a v případě, že jsou vaše potíže způsobené stresem, šálek mátového čaje vás nejen uklidní, ale také pomůže zmírnit úzkost a s ní spojené fyzické potíže.

Organický zázvor a citrón

Zázvor bojuje proti žaludečním potížím svými protizánětlivými vlastnostmi. Citrón vám dodá nejen potřebný vitamín C, ale také posílí vaši imunitu v jarním období. Tento čaj ocení těhotné ženy, protože může snížit četnost ranních nevolností.

Vyhledávání