DORUČENÍ NA ADRESU JIŽ OD 55 KČ

Blog o čaji

Přemýšleli jste někdy o tom, proč Den Svatého Valentýna vůbec existuje? Jeho příběh vzniku je velmi zajímavý. Zahrnuje násilí, mučedníka, romantiku a období páření ptáků.
Chai je oblíbený nápoj nejen v Indii, ale také po celém světě a jeho historie sahá tisíce let zpět. Dne 21. září oslavujeme mezinárodní den tohoto lahodného nápoje, což je ideální příležitost k připravení směsi koření a černého čaje, která vám dodá energii a zlepší vaši náladu. Připojte se k nám při prozkoumávání jeho fascinující historie a objevte sladké chai recepty.

Pokud patříte mezi milovníky čajových sušenek stejně jako my, pak určitě vyzkoušejte náš recept na tradiční snickerdoodles s přídavkem kořeněného chai, který jim dodá novou a zajímavou chuť.

Všichni na podzim milujeme šálek dobrého čaje s kouskem dýňového koláče, ale co kdybyste mohli kořeněnou dobrotu čaje chai zakomponovat přímo do samotného koláče?

Oživte si babí léto touto zářivou variací na klasický Cosmopolitan, s použitím našeho oblíbeného brusinkového podzimního čaje. Vzali jsme náš populární čaj a proměnili jsme ho v koktejl, který vás dostane do té pravé podzimní nálady.
V dnešní uspěchané době, kdy hledáme způsoby, jak si užít moment klidu a odpočinku, se čaj stává pro mnohé z nás oblíbeným společníkem. Pro některé však může kofein, který se nachází v tradičním čaji, představovat problém. Naštěstí existují alternativy, jako jsou bezkofeinové čaje, které vám umožní si užít chuť čaje bez problémů s usínáním. Inspirujte se, jak si užít dlouhé letní večery s naší nabídkou čajů.
Legenda vypráví, že jednoho dne čínský císař čistil vodu pod čajovníkem, když mu do konvice spadly čajové lístky. Císaře přepadla zvědavost, rozhodl se tuto vodu ochutnat a byl ohromen z osvěžující chuti. A náš milovaný čaj byl na světě! A co se k čaji nejlépe hodí ? No přece citron! Citron a další citrusové plody jsou plné vitamínů i antioxidantů, díky kterým nejen rozzáříte chuť svého čaje, ale také dodáte tělu extra dávku vitamínu C i antioxidantů. Tak vyzkoušejte naše citronové čaje a dopřejte si lahodný i zdravý zážitek.
Začátek léta se nese v symbolu tepla, výletů do přírody, dovolených i letního grilování. I když mnoho z nás nedá dopustit na svůj oblíbený šálek čaje, v horkém létě je ideální příležitost pro osvěžující ledový čaj.
Den země můžeme oslavit i tím, že využijeme plechové dózy čajů Harney na organizaci naší domácnosti nebo jako milý dárek pro naši rodinu a přátele.
Léto se blíží mílovými kroky! Zpříjemněte si čekání na slunné dny s bylinkovými čaji, které obsahují směsi bylin, květů, koření nebo sušeného ovoce. Přehnali jste to s večeří a bolí vás žaludek? Stresuje vás náročné pracovní období a nemůžete v noci usnout? Různé bylinkové směsi byly vytvořeny za různými účely, jako je dodání energie, relaxace, uklidnění před usnutím nebo zmírnění bolesti. Inspirujte se jak si vybrat tu pravou směs pro vás.

Vyhledávání