DORUČENÍ NA ADRESU JIŽ OD 55 KČ

Legenda vypráví, že jednoho dne čínský císař čistil vodu pod čajovníkem, když mu do konvice spadly čajové lístky. Císaře přepadla zvědavost, rozhodl se tuto vodu ochutnat a byl ohromen z osvěžující chuti. A náš milovaný čaj byl na světě. A co se k čaji nejlépe hodí ? No přece citron! Citron a další citrusové plody jsou plné vitamínů i antioxidantů, díky kterým nejen rozzáříte chuť svého čaje, ale také dodáte tělu extra dávku vitamínu C i antioxidantů. Tak vyzkoušejte naše citronové čaje a dopřejte si lahodný i zdravý zážitek.

Proč vyzkoušet citrónové čaje?

Citróny jsou skvělou volbou pro ty, kdo hledají přirozený a zdravý způsob, jak osladit svůj čaj, aniž by museli sáhnout po cukru či sladidlech. Díky nízkému obsahu kalorií a cukru představují skvělou alternativu. Pokud hledáte způsob jak omezit kalorie ve svém jídelníčku, citrónový čaj je skvělým spojencem. Ať už zbožňujete černý nebo zelený čaj, přidáním citrónu zvýšíte svůj příjem vitamínu C, podpoříte svoji imunitu a rozjasníte si pleť. Inspirujte se našimi čaji lahodných směsí plné nejen citrónů ale také dalších citrusových chutí. Mysleli jsme i na ty, co si chtějí vychutnat večerní šálek čaje a máme pro vás doporučení na bezkofeinové čaje. Vychutnejte si citrusově osvěžující léto.

Citrón, žlutá síla vitamínu C
Citrón je známý pro svou kyselou chuť a osvěžující vůni, která rozjasní každý nápoj od čajů až po míchané drinky. Jeho kyselost dodává čajům pikantní nádech a probouzí naše smysly. Vitamín C podporuje naši imunitu a dodává nám potřebnou energii na zvládání všech prázdninových plánů. 

Pomeranč, sladká vůně dálek
Pomeranč přináší do čajů sladkou a hřejivou náladu, která vás přenese do zemí vůně pomerančových květů. Pomerančové kůra do čajů přidává aromatičnost a intenzitu, květy zase jemnou vůni. Stejne jako citron, i pomeranč obsahuje vitamín C a další antioxidanty, které chrání naše zdraví.

Grapefruit, harmonie hořkosti a sladkosti
Grapefruit přichází s unikátní kombinací hořkých a sladkých tónů. Jeho osvěžující chuťová paleta dodává čajům komplexnost a zároveň osvěžení. Grapefruit je také známý pro svou schopnost podporovat trávení a metabolismus, což dělá grapefruitový čaj skvělým společníkem po jídle.

Bio Citron & Zázvor

Zázvor a citrón zkrátka patří k sobě. Tato bezkofeinová směs je ideální pro deštivé dopoledne i pro večerní uklidňující šálek. Kombinace kořeněného zázvoru se svěžími tóny citrónu vytváří nezapomenutelný čajový zážitek.

Emerald Isles

Když ochutnáte čaj nazvaný "Smaragdový ostrov", jako byste se ocitli na tropické dovolené, kde vás nic netíží. Stačí zavřít oči a nechat se unášet chutí jemného zeleného čaje, který je okořeněný pomerančovou kůrou a prozářený citrusovými tóny grepu a citronu. V každém doušku objevíte osvěžující nádech máty a jemné květy červené řepy, které tuto lahodnou kombinaci dotvářejí. Přeneste se na vzdálený ostrov a nechte se hýčkat touto tropickou symfonií chutí.

Royal Palace

Zajímalo by vás, jaký čaj se asi podává v královské rodině? To je samozřejmě jen plod naší představivosti, ale pokud by to bylo na nás, rozhodně by to mohl být čaj nazvaný "Královský palác". Tento vynikající černý čaj je obohacený o elegantní tóny citronu a grepu, které vás přenesou do vznešené atmosféry alespoň na chvíli. Ať už jste skuteční králové nebo jen snílci, tento čaj vás zahřeje u srdce a dodá vám opravdový pocit jedinečnosti.

Citron Green

Tento čaj je ideální pro ty, co chtějí začít s pitím zeleného čaje. Citronové a pomerančové tóny doplňují jemnou chuť zeleného čaje a uvedou vás do okouzlujícího čajového světa. Navíc kombinací citrusů a zeleného čaje dodáte svému tělu dvojitou dávku antioxidantů, které fungují jako ochranný štít proti vnějším vlivům.

Citronová verbena

Bylinkový čaj, oblíbený především ve Francii známe pod názvem citrónová verbena nebo sporýš. Zlatavý nápoj osvěžující citronové chuti můžete bez obav popíjet i večer. Pokud vás trápí nespavost, problémy s žaludkem nebo nachlazení, citrónová verbena může být právě tím správným pomocníkem. Tak si dejte šálek tohoto lahodného bylinkového nápoje a dopřejte svému tělu moment klidu a uklidnění.

Vyhledávání