DORUČENÍ NA ADRESU JIŽ OD 55 KČ

Jak na kreativní využití starých čajových plechovek

Jaro je konečně tady a mnoho z nás se chystá na každoroční jarní úklid a reorganizaci celé domácnosti. Pokud patříte mezi milovníky čaje, pravděpodobně doma máte malou sbírku čajových plechovek, které vám zbytečně zabírají prostor v kuchyni. Podívejte se s námi, na co vše můžete využít čajové dózy a letošní úklid vás bude bavit. 

Úschovna rodinných receptů

Oblíbený recept, který máte napsaný na malém papírku nebo babiččina tajná ingredience do bábovky patří do každé rodinné pokladnice. Aby se vám rodinná tajemství neztratila, dejte je všechny do plechové dózy od čaje, kde budou vždy po ruce. 

Box na sadu na šití

Jehla s nití má unikátní schopnost povalovat se kolem až do momentu než ji skutečně potřebujete. Poté můžete běhat nahoru dolů po celé domácnosti, a ne, a ne najít svoji sadu na šití. Vložte všechna klubka, jehly i zavírací špendlíky do plechovky Harney a vyřešte problém jednou provždy.

Organizér kancelářských potřeb

Vytvořte si sadu propisek, tužek a papírků, které můžete dát do dóz a rozmístit po vašem domově. Tak se vyhnete situaci, kdy si potřebujete něco zaznamenat a nemůžete najít fungující propisku.

Vintage závěsné světlo

Další využití čajových plechovek může být vytvoření závěsné lampy. Vše, co potřebujete je nástroj na řezání kovu, čajovou krabičku například Cherry Blossom z kolekce HTnebo Paris z kolekci Classic, sadu závěsného světla, žárovku a pár háčků.

NAHLÉDNOUT

Čajové plechové dózy jsou jak stvořené pro jarní kreativní projekty. Máte jiné nápady, jak využít naše plechovky? Dejte nám vědět v komentářích, nebo se s námi podělte o své výtvory z recyklovaných čajových plechovek na našich sociálních sítích!

Vyhledávání