ZÍSKEJTE BALENÍ BOHEME ESPRESSO SMĚSÍ ZDARMA

ZJISTIT VÍCE

Představujeme: Colombia El Diviso

Naše spolupráce

Naše první setkání s farmářem Linarcem se uskutečnilo při naší cestě do Kolumbie. Pravidelně jsme jezdili do zahraničí, abychom mohli vybírat kávu přímo na místě jejího vzniku a Kolumbie nám absolutně učarovala. Kombinace, které tvoří kolumbijská káva v šálku, jsou prostě jedinečné. 

Charles, majitel naší pražírny, v Kolumbii porotcoval již tradiční kávovou soutěž Cup of Excellence. Naše kolumbijské dobrodružství jsme tehdy zakončili prvním nákupem fantastického mikrolotu od Linarca, který v téhle soutěži získal 13. místo z několika set přihlášených. S Linarcem jsme si vybudovali skvělý vztah, který vedl k dlouhodobé spolupráci, jež si nemůžeme vynachválit. Jsme rádi, že jsme měli to štěstí a příležitost poznat spousty skvělých farmářů a Linarco patří mezi ty nejlepší.

El Divisio 2

Farma

Linarco vlastní malou farmu Finca El Diviso o rozloze 10,4 hektarů. Farma se nachází v jihozápadní části Kolumbie v kopcích regionu Huila, v nekonečně zelené, zvlněné krajině, kde vám připadá, že se můžete rukou dotknout nebe. 

El Diviso

Farmář

Linarco Rodriguez Ospina tu žije s celou svou rodinou, se svou matkou a sestrami, které na farmě také pracují. Patří do třetí generace kávových producentů a se svou kávou se účastnil Cup of Excellence v letech 2013, 2015 a 2018. Celá jeho rodina se usilovně snaží vyrábět úžasné a kvalitní kávy a vzhledem k jejich malé produkci jsme hrdí na to, že vám právě my tyto kávy můžeme dovézt, abyste si je mohli vychutnat stejně jako my. Tento mikrolot má pouze 340 kg, takže neváhejte!

Linarco Rodriguez Ospina

Káva

Tato káva se vyznačuje působivou komplexností v šálku s exotickou směsí liči, jahod, karamelu a mléčné čokolády. 

My si ji v pražírně nejraději připravujeme na Chemexu, protože z něj dostaneme čistší šálek, ve kterém vynikne právě všechna sladkost a vrstvy. :-)

 

Zanechte komentář (všechna pole jsou povinná)

Komentáře budou před zobrazením schváleny.

Vyhledávání