ZÍSKEJTE BALENÍ BOHEME ESPRESSO SMĚSÍ ZDARMA

ZJISTIT VÍCE

Alternativní způsoby přípravy kávy

Do naší kavárny už se sice vrátil život a my jsme za to nesmírně rádi, mnozí z vás ale možná během uplynulých měsíců objevili kouzlo domácí přípravy kávy. Kromě toho, že vám vykouzlíme výborný šálek kávy v kavárně, pro vás taky máme eshop, ve kterém najdete pochopitelně to nejdůležitější: skvělou kávu, kterou vám nameleme přesně tak, jak na daný nápoj potřebujete, ale kromě toho taky spoustu baristických nezbytností, díky kterým si doma vykouzlíte nezapomenutelné kávové zážitky. 

Domácí příprava kávy La Boheme Cafe

To jediné, co vám teď k tomu chybí, je tedy ještě ten správný recept! Naši baristé se tedy rozhodli, že se s vámi podělí o svoje know-how a dali do kupy recepty na ty nejběžnější domácí přípravy kávy. Tak jdeme na to!

Jaký recept vás zajímá?

V60

Začneme zlehka, s tou asi úplně nejběžnější domácí přípravou kávy. V60 pochází z Japonska a užijete si tak krásně čirý a chuťově jiskrný nápoj.

Jak si připravit kávu s použitím V60.

Příprava V60 La Boheme Cafe

 

Chemex

Chemex je krásný designový přístroj na domácí přípravu kávy, který se vám šikne, pokud budete chtít na kafe někoho pozvat.

Jak si připravit kávu v Chemexu.

Chemex La Boheme Cafe

 

Aeropress

AeroPress je relativně nový přístroj na přípravu kávy. Je lehký, skladný a skoro nerozbitný, takže přímo ideální na cestování.

Jak si připravit kávu v Aeropressu.

Aeropress příprava La Boheme Cafe

 

French Press

Víte, že french press je jeden z vůbec nejstarších způsobů, jak připravit kávu? A taky jedna z vůbec nejsnazších

Jak si připravit kávu ve French Pressu.

Příprava French Press La Boheme Cafe

 

Cold Brew

Cold Brew je metoda přípravy kávy, při které se káva pomalu louhuje ve studené vodě po dobu několika hodin. Výsledný nápoj se vyznačuje nízkou aciditou a vysokou sladkostí.

Jak si připravit kávu jako Cold Brew.

Cold Brew La Boheme Cafe 

Kalita

Kalita pochází z Japonska, je dost podobná V60 ale narozdíl od V60 je výsledný nápoj plnější, i když trochu méně chuťově čistý.

Jak si připravit kávu s použitím Kality.

Kalita La Boheme Cafe

 

Moka konvička

Pokud nedáte dopustit na pořádné espresso, moka konvička pro vás může být ideální variantou, jak si v domácích podmínkách připravit kávu, která se svou chutí blíží nejvíc právě espressu.

Jak si připravit kávu v Moka konvičce.

Moka konvička La Boheme Cafe

 

Vacuum Pot

Vacuum Pot působí tak trochu industriálně a z přípravy kávy doma vám může vytvořit úplně magický zážitek. Nevěříte? Vyzkoušejte!

Jak si připravit kávu ve Vacuum Potu.

Vacuum pot La Boheme Cafe

Vyzkoušíte některou z naších příprav kávy? Nezapomeňte, že vám cokoliv rádi připravíme i v naší kavárně a veškeré příslušenství potřebné k dokonalé domácí kávě najdete zde v našem eshopu.

Zanechte komentář (všechna pole jsou povinná)

Komentáře budou před zobrazením schváleny.

Vyhledávání